Bezoek de workshops op Farel

Het Farelcollege staat bekend als een warme, familiaire school waar je als leerling gezien wordt en je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Wil je alvast komen kijken? Je bent van harte welkom!
Woensdag 14, 21 en 28 november zijn er leuke workshops.
Kom je ook? Je kunt kiezen uit verschillende workshops
.

Workshops leerlingen groep 7 & 8
• woensdag 14 november, 14.30-16.00 uur
• woensdag 21 november, 14.30-16.00 uur
• woensdag 28 november, 14.30-16.00 uur

Woensdag 14 november, 14.30-16.00 uur

• Klaar voor de brugklas
  • Onderzoek/Oriëntatie (inclusief 21 century skills)

Woensdag 21 november, 14.30-16.00 uur

• Sport en cultuur

Woensdag 28 november, 14.30-16.00 uur

• Klaar voor de brugklas
  • TTO/Cambridge/Anglia

Klaar voor de brugklas
Als je naar de middelbare school gaat, verandert er veel. Tijdens deze workshop word je voorbereid op de overstap naar het Farel. Je maakt kennis met nieuwe leermethodes en
belangrijke studievaardigheden, zoals plannen en je agenda bijhouden.

21st century skills
Ontdek hoe je met je iPad een robot kunt besturen, kom meer te weten over nieuwe apps en tools en hoe je deze op een veilige manier kunt gebruiken.

Sport en cultuur
Ben je sportief? Kom kennis maken met verschillende sporten! De game is on! Of ben je creatief. Kom dan mooie dingen maken.

Onderzoek en oriëntatie
Heb je je ooit afgevraagd waarom iets is, zoals het is? Ervaar zelf om een klein onderzoekje uit te voeren en een experiment te doen.

TTO - Cambridge - Anglia
Ontdek hoe multicultureel je omgeving is en maak kennis met de internationale wereld. Goed Engels leren spreken, komt dan goed van pas. Have fun!

Aanmelden workshops
Jij komt toch ook? Meld je nu aan voor één of meerdere workshops via dit formulier .