Farel Vmbo

Ben jij op zoek naar een opleiding die je uitstekend voorbereidt op het middelbaar beroepsonderwijs?

Het Farel Vmbo zit in een apart gebouw met een eigen sfeer in de vertrouwde omgeving van het Farelcollege. Je ontwikkelt op het Farel Vmbo een ondernemende houding en je wordt uitgedaagd je ambities waar te maken. Je maakt op een praktische manier kennis met veel beroepen en leert hoe je een eigen onderneming start.
Op het Farel Vmbo is er naast de algemene vmbo-vakken, extra aandacht voor het onderzoeken van jouw talent. Daarnaast hebben kaderleerlingen de mogelijkheid om het internationale Anglia-certificaat bij het vak Engels te behalen. Het beheersen van de Engelse taal is zeer belangrijk bij een groot aantal opleidingen in het mbo en bij veel beroepen.
Het Farel vmbo kent aparte kader- en basisbrugklassen en je hebt een vast team docenten, waardoor docenten en leerlingen elkaar goed kennen.