Vmbo basis

Wist je dat maar liefst een kwart van alle kinderen talentvolle ondernemers zijn? Het Farel Vmbo stimuleert jou om te gaan ondernemen. En dat is slim! Want zelf iets op touw kunnen zetten, is heel belangrijk voor later. Op het Farel Vmbo maak je tijdens de talenturen kennis met het ondernemerschap.
Van de VECON kreeg het Farelcollege op 1 augustus 2011 het predicaat Business School voor de vmbo-afdeling. Slechts 24 scholen in Nederland hebben deze status.

Welke talenten zijn er?

Naast een stevig basispakket gericht op het behalen van een vmbo-diploma, krijg je op het Farel Vmbo de kans om je ondernemerstalent te ontdekken en te ontwikkelen. Elke week volg je naasthet gewone lesprogramma ook nog twee lesuren de volgende talenten:
1. Horeca & Dienstverlening
2. Sport & (Multi)media
3. Verkoop & Vormgeving

Leerlingen maken door middel van deze talenten kennis met veel beroepen en het starten van een eigen onderneming.

Wil je alvast komen kijken? Je bent van harte welkom!
VMBO middag
• woensdag 12 december 2018, 14.30-16.00 uur.
Speciaal voor leerlingen met VMBO-advies.
• woensdag 23 januari 2019, 14.30-15.30 uur
Speciaal voor leerlingen met VMBO-LWOO-advies