Feestelijke uitreiking Cambridge certificaten

Ga terug

Dinsdagavond vond de feestelijke uitreiking van de Cambridge certificaten plaats. 30 leerlingen uit havo/vwo 4 mochten het prestigieuze Cambridge FCE/CAE English diploma in ontvangst nemen en poseerden vol trots voor de camera. Het Cambridge English diploma toont aan dat hun Engels op alle gebieden voldoet aan een objectief, internationaal vastgestelde standaard.
Een geweldige prestatie en een bewijs dat wereldwijd erkend wordt in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. We zijn dan ook erg trots op onze leerlingen!

Gedurende drie jaar volgden de leerlingen een extra uur Cambridge Engels per week ter voorbereiding op het officiële Cambridge examen.
Sinds vele jaren bereidt het Farel Lyceum leerlingen voor op het Cambridge FCE en CAE examen. Dit zijn wereldwijd erkende diploma’s Engels: een onmiskenbare troef voor het voortzetten van studies.

“Op het Farel Lyceum is het Cambridge English programma een groot succes. Het docententeam is trots op de resultaten en de voortgang. Cambridge English Qualifications, het prestigieuze label van de Universiteit van Cambridge, is voor veel leerlingen het eerste diploma Engels, dat ze hebben behaald en een uitstekende voorbereiding op het vervolgonderwijs”, aldus Marleen Geertsma, Country manager Benelux, Cambridge Assessment English.

Ga terug